Catering

Vores talentfulde team af kokke og gastronomiske eksperter har omhyggeligt sammensat en række udsøgte retter, der omfavner traditionen, men også bringer nyt liv til bordet. Vores hjertevarme retter vil ikke kun mætte dine smagsløg, men også vække glæden og hengivenheden, som kun denne sæson kan tilbyde.

Forårscatering 299,-

  • Mør okse
  • Confiteret og udbenet kylling m. kold bearnaisecreme
  • Ovnstegte øko baby-kartofler m. timian, paprika og hvidløg
  • Mør gulerod på gulerodscreme og toppet m. Friteret grønkål
  • Broccoli m. citrus og parmasan
  • Grøn salat – Cæsardressing – croutoner – parmesan
  • Perlebyg m. soltørret tomat, rødløg, salatost og purløg
  • Friskbagt surdejsbrød
  • Rabarbertrifili à la PS Gastro

Catering ala Ps Gastro

Passer perfekt til konfirmation, bryllup eller anden stor begivenhed.

pris :

319,-

Forret

Spicy Rimmet laks ala Ps Gastro – Citrus infuseret agurk – brokengel på syltet citroner – Friteret kartoffel vendt i tørret porre – Dildmayonnaise – dild

Hovederet ( sharefood )

Rosastegt teres major & Udbenet og confiteret Velfærdskylling m kold bearnaisecreme.

Pommes rissoles m. persille og citron skal.

Grillet broccoli m citron og olivenolie.

Møre gulerødder m. gulerodscreme og friteret kål.

Hjerte salat m. sprød brioche, parmasan og cæsar mayonnaise.

Dessert

Rabarber trifili ala Ps Gastro

 

Guide til Catering ala Ps Gastro

1. Servering

Anret laksen centralt på din tallerken. 3 halve agurker ligges på siden og til højre op af laksen. 3 dutter dildmayo duttes over agurkerne forskudt i siderne af agurkerne. Brokengel placeres modsat din dildmayo. Den friterede kartoffel drysses over laksen og agurken. Retten pyntes af med dild.

 

2. Servering ( Deleretter )

Tilberedninstid:

Teres major – 6 min 200 grader

Kylling – 8 min 200 grader

Grøntsager – 5 minutter 200 grader

Pommes rissoles – 5 min 200 grader

 

Din teres major er klar til anretning på tallerkenerne efter ovnen.

Kyllingen skæres over i 2 og fordeles på tallerkenerne.

Bearnaisecreme anrettes i skåle.

Broccolien er klar til at fordeles ud på tallerkener efter ovnen.

Kartoflerne anrettes på tallerkener efter ovnen og toppes med persille

Fordel gulerodscreme ud i bunden af tallerkenerne og placer gulerødderne ovenpå. Pynt af med den friterede kål.

Fordel hjertesalatblade ud på tallerkener. Tag din cæsar mayonaise ud over bladene. Den sprøde brioche drysses udover og toppes med parmasan.

 

3. Servering

Rababeren fordeles ud i skåle og toppes med en vaniljecreme.

Menu 3

 

299,-

Intens Svampe Cremesuppe – syltede og smør stegte skovsvampe – ristet boghvede kerner – purløgsolie – Hakket purløg

 

Flapmeat fra Uruguay – pure på karmeliseret græskar – ragout lavet på svampe, friske majs, timian, smør, sprød venetreche bacon – serveres med rødvinssauce

 

Serveres med knuste kartofler med massere af smør og urter

 

Karmelisseret Æble kompot – syltet Granny Smith æble – crumble på hvid chokolade – Dulce leche – vanilje creme – citrus urt

Bestil nu