Menuer
Prisen inkludere en kok til at lave og anrette maden og servere den, hvis arrangementet er over 20 personer inkluderes en tjener i prisen også. Derudover inkluderes tallerkener til at servere retterne på og alt udstyr til at lave maden. Vi kan derudover tilbyde lækre vin menuer til alle vores menuer, Lækre snacks at starte middagen på.
PS SIGNATUR 1
- Forret – Smørstegt vildfanget Pighvar
- Hovedret – Signatur Beef Wellington
- Dessert – Citron Tærte Ala Ps Gastro
Pris: 549,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Smørstegt Nordsø pighvar – Karameliseret Selleri pure – Bagt selleri – Syltet perleløg – Muslinge fumé skilt m. irgrøn dild olie – Porre aske
Tilkøb 5 g Baerri kaviar 89,- pr person
Hovederet
Beef Wellington Ala Ps Gastro – Sprød Trøffel pommes anna – Grillet brocolini – syltet shitaki svampe – sauce borderlaise m. Røget Marv
Dessert
Mørdejstærte – lemon curd m. vanilje – hvid chokolade ganash – Hengemte hindbær – Creme chantilly – tørret hindbær
549 ,- pr person
PS SIGNATUR 2
- Forret – Stegt Kammusling & Intens Hummerbisque
- Mellemret – Signatur Tatar Af Jersey Malkeko
- Hovedret – Kornfordret Oksemørbrad fra Uruguay
- Dessert – Signatur Chokolade dessert
Pris: 699,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Stegt Kammusling – Intens Hummerbisque skilt m. dild olie – Confiteret butternut sqaush – syltet butternutsqaush – perleløg – ristet boghvede kerner – dild
Tilkøb 5 G Baerii Kaviar 89,-
Mellemret
Rørt tatar af Jersey malko – smørristet hasselnødder – røget tomat vinaigrette – Crumble på Gammelknas – Karse
Tilkøb syltet vintertrøffel 29,-
Hovedret
Rosastegt Kornfordret oksemørbrad fra urugauy – Karameliseret blomkålspure – Signatur kroket – Syltet Shitaki svampe – Friteret Grønkål – Sauce borderlaise mættet med spice og urter
Dessert
Mørdejstærte – Mørk chokolade mousse – Hvid chokolade Ganache – Syltet Ananas – Krystaliseret hvid chokolade – blod appelsin sorbet – skovsyre
699,- Pr Kuvert.
Årets 3 Retters Jule Menu
- Forret – Gravad Laks Ala Ps Gastro
- Hovedret – Rosa Stegt Fransk Andebryst
- Dessert – Ris ala mande ala ps gastro
Pris: 399 ,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Gravad laks ala Ps gastro – brændte perleløg – sennepskorn – emulsion ala rævesauce m. ørredrogn – marineret frisse salat – dild støv
Hovedret
Rosa Stegt Andebryst – Karameliseret selleri pure – Bagt og let grillet selleri – Syltet gul bede – friteret grønkål – Jule sauce
Dessert
Kirsebær parfait – Vanilje / ris creme – sprød mandel pranile – tørret kirsebær
4 Retters Jule Menu
- Forret – Gravad Laks
- Mellemret – Braiseret og friteret gris
- Hovedret – Rosa Stegt Fransk Andebryst
- Dessert – Ris ala mande ala ps gastro
Pris: 599 ,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Gravad laks ala Ps gastro – brændte perleløg – sennepskorn – emulsion ala rævesauce m. ørredrogn – marineret frisse salat – dild støv
Tilkøb 5G Baerii Kaviar 89,-
Mellemret
Braiseret og paneret grise nakke af dansk frilandsgris – hassel back kartoffel – grise blanquette sauce – hengemte stikkelsbær – rød oxalis
Tilkøb syltet trøffel 29 ,-
Hovedret
Rosa Stegt Andebryst – Karameliseret selleri pure – Bagt og let grillet selleri – Syltet gul bede – friteret grønkål – Jule sauce
Dessert
Kirsebær parfait – Vanilje / ris creme – sprød mandel pranile – tørret kirsebær
5 Retters Jule Menu
- Forret – Gravad Laks ala ps Gastro
- Mellemret – Vol Au Vent m. Unghane
- Mellemret – Braiseret og paneret Grise nakke.
- Hovedret – Rosastegt fransk andebryst
- Dessert – Ris Ala Mande Ala Ps Gastro
Pris: 899,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Gravad laks ala Ps gastro – brændte perleløg – sennepskorn – emulsion ala rævesauce m. Ørredrogn – marineret frisse salat – dild støv
Mellemret
Vol au vent m. Plukket unghane, confiteret karl Johan svampe, estragon og tynde skiver af vinter trøffel
Mellemret
Braiseret og paneret grise nakke af dansk frilandsgris – hassel back kartoffel – grise blanquette sauce – hengemte stikkelsbær – rød oxalis
Hovederet
Rosa Stegt Andebryst – Karameliseret selleri pure – Bagt og let grillet selleri – Syltet gul bede – friteret grønkål – Jule sauce
Dessert
Kirsebær parfait – Vanilje / ris creme – sprød mandel pranile – tørret kirsebær
Pris: 899
Den Lille Social Dining Menu
- Denne Menu Indeholder en masse forskellige anretninger som bliver serveret i 3 omgange som family style. Menuen indeholder klasse råvarer som er blevet tilberedt med kærlighed.
Pris: 625 ,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Flamberet Laks – Syltet selleri – Urte emulsion – Ørredrogn – Muslinge Fume skilt m- grøn olie – dild
Rørt Okse tatar af Jersey Malkeko – Røget tomat vinaigrette – ristet hasselnødder – Crumble på Gammelknas – Karse
Signatur Svampe ravioli – Brunet smør/ soya vinaigrette – Syltet shitaki svampe – friteret salvie
Hovederet
Onglet m. Rødvin sauce m. Purløg og syltet skalotteløg
Supreme kylling bryst fra hopballemølle m. Hønse fume sauce
Okseristet Kartoffel kroket – Trøffel emulsion
Tarte au onion med sherry karamel & manchego sauce
Brocolini med chimmichurri creme & ristet spanske mandler
Salat af raddichio med burrata, ristet valnødder & blåbær salsa
Dessert
Citron tærte ala ps gastro
625,- per kuvert
Fødselsdagsmenu
- Forret – Flamberet Laks Ala Ps
- Mellemret – Rørt tatar af Jersey Malkeko
- Hovedret – Rosastegt Oksestriploin
- Dessert – Citron tærte ala Ps
Pris: 599,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Marmoreret dansk torsk – røget muslinge fumé – brunoise på syltet gulerod og selleri – ørredrogn – grøn olie – dild
Mellemret
Rørt tatar ala Ps gastro – Ristet Hasselnød – tomat Vinaigrette – Crumble på Gammelknas – Karse
Hovederet
Striploin fra Uruguay – pure på grillet selleri – smørstegt og saltbagt selleri – kartoffel kroket – syltet ribs – tallerken smækker – gastrique sauce
Dessert
Mørdejs tærte – lemoncurd med vanilje – hengemte hindbær – hvidchokolade knas – hindbær twill – vanilje creme – tørret hindbær
Ps Gastro Bomben
- 4 Lækre Snacks
- Pighvar En croute
- Torsk & Selleri
- Grillet Dansk Sort hummer & safran
- Wagyu tatar
- Fransk Due & trøffel
- Ribeye og Pommes Anna
- Baba & tete moine
- Chokolade
Pris: 1599,- pr. kuvert
Se menu
9 retter
Forret
BelugaVodka & Baerii Kaviar
Mellemret
Osciestra Kaviar – Taskekrabbe – Syltet Glaskål – Røget emulsion – Sprøde flager – sauce på musling, klorofyl og fløde
Mellemret
Smør porcheret Hummer – Let syltet shitake svampe – sauteret kål – syltet tyttebær – brunet smør sauce m. ingefær, lime og soya
Mellemret
Stegt Pighvar – Saltet Ørredrogn – Saltbagt selleri – Perleløg – Grøn olie – Muslinge Fumé
Mellemret
Stegt kammusling – Intens Hummerbisque – klorofyl – bagt gulerød – Mix af Rå blomkål, ristet hasselnødder, brunet smør og purløg
Mellemret
Svampe ravioli – trøffel – Intens svampeskum – friteret salvie
Mellemret
Rørt tatar ala Ps gastro – puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse
Hovederet
Rosastegt oksemørbrad – Karameliseret blomkålspure – Signatur kroket – Confiteret kejserhat – Friteret Grønkål – sauce borderlaise mættet med spice og urter
Dessert
Tung chokolade kage – mørk chokolade ganash – hvid chokolade ganash – syltet hindbær – vanilje is – tørret hindbær
Pris 1699 kroner pr kuvert