Vores menu

Opdag vores autentiske og sæsonbetonede menuer hos PS Gastro! Vi bruger kun de bedste råvarer fra lokale producenter for at tilbyde dig autentiske smagsoplevelser. Kig forbi vores hjemmeside og udforsk vores forskellige menuer. Vi garanterer en uforglemmelig oplevelse for dine smagsløg!

Menuer

Prisen inkludere en kok til at lave og anrette maden og servere den, hvis arrangementet er over 15 personer inkluderes en tjener i prisen også. Derudover inkluderes tallerkener til at servere retterne på alt udstyr til at lave maden.

null

Bryllup

null

Konfirmation

null

Jubilæumsfest

null

Dimissionsfest

null

Polterabend

null

Fødselsdag

null

Barnedåb

SIGNATUR 1

  • Forret – Stegt pighvar
  • Hovedret – Beef weelington
  • Dessert – Mørdejstærte

Pris: 499,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Stegt pighvar – selleripure m. Brunet smør – saltbagt og smørstegt selleri – syltet røde perleløg – Muslinge fumé – tørret porre

Tilkøb  baerii kaviar 99 ,-

Hovederet

Beef weelington – sprød pommes Anna – græskar pure – stegte spæde kål – syltet tyttebær – sauce borderlaise m. Røget Marv

Tilkøb trøffel 55 ,-

Dessert

Mørdejstærte – lemon curd m. vanilje – hvid chokolade ganash – Hengemte hindbær – Creme chantilly – tørret hindbær

500 kroner per kuvert

SIGNATUR 2

  • Forret – Stegt Kammusling & Skummende Hummerbisque
  • Forret – Tatar af modnet okse
  • Hovedret – Oksemørbrad fra uruguay
  • Dessert – Chokolade kage.

Pris: 699,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Stegt kammusling – Intens hummerbisque – Klorofyl – Bagt gulerød – Mix af på blomkål, ristet hasselnødder, brunet smør og purløg

Tilkøb Baerii Kaviar 99,-

Mellemret

Rørt tatar ala Ps gastro – puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse

Tilkøb syltet vintertrøffel 29,-

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad – Karameliseret blomkålspure – Signatur kroket – Confiteret kejserhat – Friteret Grønkål – Sauce borderlaise mættet med spice og urter

Tilkøb revet trøffel 69 ,-

Dessert

Tung chokolade kage – Mørk chokolade ganash – Hvid chokolade ganash – Syltet hindbær – Vanilje is – Tørret hindbær

749,- Pr Kuvert.

LILLE BRYLLUPS MENU 2024

  • Forret –  Intens Svampe Cremesuppe.
  • Hovedret – Flapmeat fra uruguay.
  • Dessert – Fortolket Gammeldags æble kage

Pris: 399,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Intens Svampe Cremesuppe – syltede og smør stegte skovsvampe – ristet boghvede kerner – purløgsolie – Hakket purløg

Serveres med knuste kartofler med massere af smør og urter

Hovedret

Flapmeat fra Uruguay – pure på karmeliseret græskar – ragout lavet på svampe, friske majs, timian, smør, sprød venetreche bacon – serveres med rødvinssauce

Dessert

Karmelisseret Æble kompot – syltet Granny Smith æble – crumble på hvid chokolade – Dulce leche – vanilje creme – citrus urt

BRYLLUP 2

  • Forret – Grillet hvide asparges & Hummer bisque
  • Forret – Grillet brioche & Jordskok
  • Hovedret – Bavette ala Ps gastro
  • Dessert – Fromage på Passion og vanilje

Pris:  599 ,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Grillet hvide asparges – Crumble på ventreche bacon – ramsløgsolie – Intens hummerbisque – Ramsløg skud

Tilkøb Baerii Kaviar 99,-

Mellemret

Grillet og Udstukket Hjemme bagt brioche – karameliseret jordskokke pure mættet med smør og kyllingefond – Jordskokke chips – revet gammel knas – revet trøffel ved bordet

Tilkøb syltet trøffel 29 ,-

Hovedret

Bavette fra urugauy – Karameliseret gulerodspure – Braiseret gulerod – friteret kartoffel – beer battered Kejshat –  Syltet selleri – Sauce gastrique

Tilkøb revet trøffel 69 ,-

Dessert

Passionfrugt/vanilje  fromage – intens BG på passionfrugt – mørk chokolade ganash – krystalliseret hvid chokolade – passion frugt sorbet – skovsyre

Bryllups menu Ekstra

  • Forret – Braiseret Pulpo & Friteret kylling
  • Hovedret – Rib eye & rødvin sauce monteret m. røget marv
  • Dessert – Mazarin kage og vanilje is

Pris: 499,- pr. kuvert 

Se menu

Forret

Pulpo braiseret m salvie og hvidløg, glaseret i Kyllinge glace – kylling Kroket – friteret salvie – Svampe skum

Hovederet

Rib eye – Pure på saltbagte jordskokker – Confiteret kejserhat – Kartoffel  kroket m brunetsmør – rødvinssauce monteret med Røget marv – persille olie – syltet sennepskorn – kørvel

Dessert

Mazarin kage – Christians havner knas – saltet karamel sauce – tørret marengs – vanilje is – hindbær støv

499,- pr kuvert

Stor social dining menu

  • Forret serveringer:
  • Flamberet jomfruhummer, Stegt Torsk, Rimmet Kammusling, Pulpo
  • Hovedret serveringer:
  • Oksemørbrad, confiteret unghane, Pommes anna, Braiseret skalotteløg, Grillet Hjerte salat
  • Dessert: Braiseret ananas

Pris: 999,- pr. kuvert

Se menu

Første serveringer

Kuvert brød m. pisket smør m. kærnemælk

Flamberet jomfruhummer – Karameliseret blomkålspure – brunet smør og soya – syltet shitake svampe – blæk tuill

Stegt torsk – Saltbagt selleri – syltet perleløg – muslinge fume skilt m grøn olie

Rimmet kammusling – saltet ørredrogn – rå syltet agurk – broken gel på brændte lime – dild

Pulpo – hønse sauce – kyllinge kroket – svampe skum –  friteret salvie

Anden serveringer

Oksemørbrad – rødvinssauce monteret m. syltet sennepskorn og purløg

Confiteret unghane – Ramsløgs emulsion

Sprød pommes anna m. revet trøffel og urte smør.

Braiseret skalotteløg – kyllinge jus – citron timian

Grillet hjerte salat – comte 24 – ristet hassel nød – røget marv

Confiteret og smør stegte kejser hatte m. brunet smør og purløg

Dessert servering

Braiseret ananas – brændt hvid chokolade – broken gel på lime – karameliseret kokos sorbet

999 ,- Pr kuvert

Den Lille Social Dining Menu

  • Denne Menu Indeholder en masse forskellige anretninger som bliver serveret i 3 omgange som family style. Menuen indeholder klasse råvarer som er blevet tilberedt med kærlighed.

Pris: 625 ,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Surdejsbrød og pisket smør

Rimmet og Flamberet laks m. Muslinge fume, ørredrogn, syltet selleri og aromatiske urter.

Rørt tatar ala Ps gastro – puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse

Svampe ravioli m ost og trøffel – brunet smør og soya – syltet shitake – friteret salvie

Hovederet

Grillet Okse Teres Major fra uruguay  Rødvin sauce mættet med syltet sennepskorn og hakket urter.

Udbenet og confiteret Velfærdskylling m kold bearnaisecreme

Sprøde kroketter på confiteret kartoffel m timian og vesterhavsost

Grillet broccoli m citron og olivenolie

Møre gulerødder m. gulerodscreme og friteret kål

Hjerte salat m. sprød brioche, modnet parmasan og cæsar mayonnaise

Dessert 

Tærte – lemoncurd – syltede hindbær – tuill – tørret hindbær

625,- per kuvert

Den store Social Dining menu.

  • Denne Menu Indeholder en masse forskellige anretninger som bliver serveret i 3 omgange som family style. Menuen indeholder klasse råvarer som er blevet tilberedt med kærlighed.

Pris: 799,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Surdejsbrød og pisket smør m. tørrede urter

Flamberet jomfruhummer – intens svampe sauce – friteret kål

Rimmet og Flamberet laks m. Muslinge fume, ørredrogn, syltet selleri og aromatiske urter.

Rørt tatar ala Ps gastro – puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse

 

Svampe ravioli m ost og trøffel – brunet smør og soya – syltet shitake – friteret salvie

Hovederet 

Grillet Okse Teres Major fra uruguay  Rødvin sauce mættet med syltet sennepskorn og hakket urter.

Udbenet og confiteret Velfærdskylling m kold bearnaisecreme

Sprøde kroketter på confiteret kartoffel m timian og vesterhavsost

Grillet broccoli m citron og olivenolie

Møre gulerødder m. gulerodscreme og friteret kål

Hjerte salat m. sprød brioche, modnet parmasan og cæsar mayonnaise

DESSERT

Tærte – lemoncurd – syltede hindbær – tuill – tørret hindbær

799,-  per kuvert

Eksklusiv social dining menu

  • Forret serveringer: Taskekrabbe m. caviar, Flamberet jomfruhummer, Wagyu tatar, svampe ravioli
  • Hovedret serveringer  – Iberico presa, wagyu rib eye, truffle mash, franske asparges, grillet hjerte salat
  • Dessert –Lemoncurd – citron maregns – kærnemælksorbert – citron timian

Pris: 1299,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Syltet glaskål – taske krabbe – ørredrogn – muslinge fume

Grillet jomfru hummer – brændt tomat – Hummer bisque

Wagyu tatar – Miso mayonnaise – brændte ærter – purløg

Svampe ravioli – brunet smør, soya, ingefær, lime, smørstegte svampe og escargot – friteret salvie

Hovederet

Iberico presa m. Kylinge jus

Ribeye m. Rødvin sauce mættet med syltet sennepskorn og hakket urter

Mash potatoes 50/50 m. revet trøffel

Grønne asparges m. syltet dild  olie og ramsløgs blomster

Grillet og braiseret porre m. Hønse blanquette og ristet boghvede

Braiseret skalotteløg – kyllinge jus – citron timian

Grillet hjerte salat – comte 24 – ristet hassel nød – røget marv

Dessert

Lemoncurd – citron maregns – kærnemælksorbert – citron timian

 

1299,- Pr Kuvert.

Ps Gastro Bomben

  • Prøv vores eksklusive 9 retters menu

Pris: 1699,- pr. kuvert

Se menu

9 retter

Forret

BelugaVodka & Baerii Kaviar

Mellemret

Osciestra Kaviar – Taskekrabbe – Syltet Glaskål – Røget emulsion – Sprøde flager – sauce på musling, klorofyl og fløde

Mellemret

Smør porcheret Hummer – Let syltet shitake svampe – sauteret kål – syltet tyttebær – brunet smør sauce m. ingefær, lime og soya

Mellemret

Stegt Pighvar – Saltet Ørredrogn – Saltbagt selleri – Perleløg – Grøn olie –  Muslinge Fumé

Mellemret

Stegt kammusling – Intens Hummerbisque – klorofyl – bagt gulerød – Mix af Rå blomkål, ristet hasselnødder, brunet smør og purløg

Mellemret

Svampe ravioli – trøffel – Intens svampeskum – friteret salvie

Mellemret

Rørt tatar ala Ps gastro – puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse

Hovederet

Rosastegt oksemørbrad – Karameliseret blomkålspure – Signatur kroket – Confiteret kejserhat – Friteret Grønkål – sauce borderlaise mættet med spice og urter

Dessert

Tung chokolade kage – mørk chokolade ganash – hvid chokolade ganash – syltet hindbær – vanilje is – tørret hindbær

Pris 1699 kroner pr kuvert

Tilkøb til menuerne

Gastro Surdejsbrød Og pisket smør med kærnemælk, lime og flagesalt – 35 ,-

       Udvalg af 3 snacks – vi vælger dem – 99,- 

Vaniljeis – caviar – mandel olie – 135,-

Oste servering – 130,-

5 g caviar tilføj til en ret – 75,-

Skræddersyet vin menu – Kontakt for muligheder.

Vinmenu ( indeholder 4 glas) – 299,-

Caviar m blinis, creme fraiche og rødløg 10 g pr mand – 349,-

Velkomst eller afslutning drink. GT / Moijto – 89,-

Petit fours 3 styks – 69,-

Tilkøb af trøffel til en enkelt ret – 55,-

Bestil nu