Menuer
Prisen inkludere en kok til at lave og anrette maden og servere den, hvis arrangementet er over 15 personer inkluderes en tjener i prisen også. Derudover inkluderes tallerkener til at servere retterne på alt udstyr til at lave maden.
SIGNATUR 1
- Forret – Stegt pighvar
- Hovedret – Beef weelington
- Dessert – Mørdejstærte
Pris: 499,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Stegt pighvar – selleripure m. Brunet smør – saltbagt og smørstegt selleri – syltet røde perleløg – Muslinge fumé – tørret porre
Tilkøb baerii kaviar 99 ,-
Hovederet
Beef weelington – sprød pommes Anna – græskar pure – stegte spæde kål – syltet tyttebær – sauce borderlaise m. Røget Marv
Tilkøb trøffel 55 ,-
Dessert
Mørdejstærte – lemon curd m. vanilje – hvid chokolade ganash – Hengemte hindbær – Creme chantilly – tørret hindbær
500 kroner per kuvert
SIGNATUR 2
- Forret – Stegt Kammusling & Skummende Hummerbisque
- Forret – Tatar af modnet okse
- Hovedret – Oksemørbrad fra uruguay
- Dessert – Fortolket Tarte Tatin.
Pris: 699,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Stegt kammusling – Skummende hummerbisque – Karmeliseret Hokkaido græskar – syltet græskar – syltet perleløg – ristet boghvede – purløgsolie – blomster karse – tørret porre
Tilkøb Baerii Kaviar 99,-
Mellemret
Rørt Tatar ala Ps Gastro – Puffet kartoffel vendt i porre aske – Estragon mayonnaise – syltet ribs – karse
Tilkøb syltet vintertrøffel 29,-
Hovedret
Rosastegt oksemørbrad – karmeliseret gulerods pure – Signatur kroket – Confiteret kejserhat – palmekål – ribs – sauce borderlaise mættet med spice og urter
Tilkøb revet trøffel 69 ,-
Dessert
Tarte tatin ala Ps Gastro. Lavet med syrlige granny smith æbler, sprød butterdej, rosmarin og cremet vanilje is.
749,- Pr Kuvert.
LILLE BRYLLUPS MENU 2024
- Forret – Stegt Torsk
- Hovedret – Den møreste og mest smagsfulde bavette fra urugauy
- Dessert – Mazarin kage Ala Ps Gastro
Pris: 499,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Stegt Torsk – Pure på karmelisseret blomkål – syltet blomkål – purløgsolie – ørredrogn – Ps Gastro’s Hummerbisque
Tilkøb Baerri Kaviar 99,-
Hovedret
Den møreste og mest smagsfulde bavette fra urugauy – Porre pure – Braiseret porre – sprød grønkål – tyttebær – sauce borderlaise mættet med spice og urter
Tilkøb revet trøffel 69,-
Dessert
Mazarin kage – Christians havner knas – saltet karamel sauce – syltet hindbær – vanilje is – hindbær støv
499 ,- Pr kuvert
BRYLLUP 2
- Forret – Rimmet og Flamberet Laks
- Forret – Duroc Grise bryst
- Hovedret – Striploin Fra uruguay
- Dessert – Fromage på appelsin og vanilje
Pris: 699 ,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Rimmet og flamberet laks – urtemayonnaise – syltet æble – syltet agurk – brokengel på syltet citron – sprød hørfrø tuill – dild – karse – tørret porre
Tilkøb Baerii Kaviar 99,-
Mellemret
DuRoc Grise bryst confiteret og stegt sprød og penslet Ps gastro bbq – karmeliseret butternut i lag – puffet spæk – syltet og glaseret rødbede – cremet grise blanquette sauce – tallerken smækker
Tilkøb syltet trøffel 29 ,-
Hovedret
Striploin fra uruguay – karmeliseret selleri pure – saltbagt selleri – syltet selleri – sauce borderlaise mættet med spice og urter
Tilkøb revet trøffel 69 ,-
Dessert
Fromage på appelsin og vanilje – appelsin sorbet – hvid chokolade ganash – krystalliseret hvid chokolade – syltet appelsin fileter – tørret hindbær – skovsyre
KONFIRMATION 1
- Forret – Stegt rødfisk
- Hovedret – Grillet teres major fra uruguay
- Dessert – Æble tærte Ala Ps Gastro
Pris: 299,- pr. kuvert ( Min. 30 kuverter)
Se menu
Forret
Stegt rødfisk – ragout lavet på grønne bønner, salvie, brunet smør og ventreche bacon – saltet citron – røget blanquette sauce
Tilkøb Baerii Kaviar 99,-
Hovederet
Teres Major fra urugauy – Karmelisseret løg pure – Braiseret skalotteløg – syltet perleløg – purløgsolie – tyttebær – blomster karse – gastrique sauce
Dessert
Mørdejstærte – Karmeliseret æblekompot – syltet æble bånd – brokengel ribs – krystalliseret hvid chokolade – Hvid chokolade ganash – vanilje is – verbena
449,- pr kuvert
KONFIRMATIONS MENU 2
- Forret – Stegt Kammusling
- Mellem ret – Ravioli m svampe og trøffel
- Hovedret- Flat iron fra urugauy
- Intens Chokolade kage
Pris: 699,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Stegt Kammusling – syltet tapioka perler – koral tuill – Hummerbisque – Aromatiske urter
Tilkøb Baerri Kaviar 99,-
Mellemret
Ravioli m svampe og trøffel – sauce på brunet smør, soya, ingefær, lime mættet med svampe duxell og fint hakket purløg – friteret salvie
Tilkøb Revet trøffel 69,-
Hovedret
Flat iron fra urugauy – Pure på græskar og urter – kroket på græskar og modnet ost – ragout lavet på svampe, ærter og sprød bacon – sauce gastrique
Dessert
Intens Chokolade kage – Konditor creme – Ganash på hvid chokolade – mørk chokolade ganash – syltet hindbær – skov syre
699 ,- Pr kuvert
Den Lille Social Dining Menu
- Denne Menu Indeholder en masse forskellige anretninger som bliver serveret i 3 omgange som family style. Menuen indeholder klasse råvarer som er blevet tilberedt med kærlighed.
Pris: 625 ,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Surdejsbrød og Pisket smør
Rimmet og Flamberet laks m. Muslinge fume, ørredrogn, syltet selleri og aromatiske urter.
Tatar af krogmodnet okse vendt i grovsennep vinaigrette, friteret boghvede kerner, purløgsmayonnaise og karse.
Svampe Ravioli m. Brunet smør og soya sauce mættet med syltet shitake svampe toppes med parmasan og friteret salvie.
Hovederet
Grillet teres major m sauce borderlaise mættet med urter.
Udbenet confiteret kylling m kold bearnaise creme.
Sprøde kartoffel kroketter.
Saltbagt og karmeliseret selleri m. Brunet smør vinaigrette.
Braiseret gulerødder m urteolie og sprødt.
Grillet broccolini m. Parmesan og citron.
Cæsar inspireret salat.
Dessert
Tærte – lemoncurd – syltede hindbær – tuill – Vanilje creme – tørret hindbær
625,- per kuvert
Den store Social Dining menu.
- Denne Menu Indeholder en masse forskellige anretninger som bliver serveret i 3 omgange som family style. Menuen indeholder klasse råvarer som er blevet tilberedt med kærlighed.
Pris: 799,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Surdejsbrød og pisket smør m. tørrede urter
Grillet jomfruhummer m urtesmør og grillet citron
Rimmet og Flamberet laks m. Muslinge fume, ørredrogn, syltet selleri og aromatiske urter.
Tatar af krogmodnet okse vendt i grovsennep vinaigrette, friteret boghvede kerner, purløgsmayonnaise og karse
Svampe Ravioli m. Brunet smør og soya sauce mættet med syltet shitake svampe toppes med parmasan og friteret salvie
Hovederet
Grillet teres major m sauce borderlaise mættet med urter
Udbenet confiteret kylling m kold bearnaise creme
Sprøde kartoffel kroketter
Saltbagt og karmeliseret selleri m. Brunet smør vinaigrette
Braiseret gulerødder m urteolie og sprødt
Grillet broccolini m. Parmesan og citron
Cæsar inspireret salat
DESSERT
Tærte – lemoncurd – syltede hindbær – tuill – tørret hindbær
Tarte tatin ala Ps Gastro. Lavet med syrlige granny smith æbler, sprød butterdej, rosmarin og cremet vanilje is.
799,- per kuvert
Den store menu.
- Forret – Hummer Hale & Tiger Lee
- Mellemret – Pighvar & Sauce Nage
- Mellemret – Stegt Kammusling & Hummerbisque
- Mellemret – Rørt tatar Ala Ps Gastro
- Hovedret – Oksemørbrad fra urugauy
- Dessert – Fortolket Tarte Tatin.
Pris: 1299,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Hummer hale penslet med fermenteret hvidløg – karmeliseret fennikel pure – sauteret kål skud – syltede skov svampe – tytte bær – Tiger Lee sauce – rød amarant
Mellemret
Pighvar – pure på selleri m. Brunet smør – glaseret gul bede – mørkegrøn persilleolie – sauce Nage m ørred rogn og brunoise på selleri – tørret hybenrose
Mellemret
Stegt kammusling – Skummende hummerbisque – Karmeliseret Hokkaido græskar – syltet græskar – syltet perleløg – ristet boghvede – purløgsolie – blomster karse – tørret porre
Mellemret
Tatar af modnet okse – urte og sennepsvinaigrette – friteret boghvede kerner – emulsion på grillet kål – broken gel på ribs – Karse
Hovederet
Rosastegt oksemørbrad – karmeliseret gulerods Signatur kroket – Confiteret kejserhat – palmekål – ribs – sauce borderlaise mættet med spice og urter – revet trøffel
Dessert
Tarte tatin ala Ps Gastro. Lavet med syrlige granny smith æbler, sprød butterdej, rosmarin og cremet vanilje is.
1299,- Pr Kuvert.
Ps Gastro Helt store menu
- Prøv vores eksklusive 9 retters menu
Pris: 1699,- pr. kuvert
Se menu
9 retter
Forret
BelugaVodka & Baerii Kaviar
Mellemret
Osciestra Kaviar – Taskekrabbe – Syltet Glaskål – Røget emulsion – Sprøde flager – sauce på musling, klorofyl og fløde
Mellemret
Hummer hale penslet med fermenteret hvidløg – karmeliseret fennikel pure – sauteret kål skud – syltede skov svampe – tytte bær – Tiger Lee sauce – rød amarant
Mellemret
Pighvar – pure på selleri m. Brunet smør – glaseret gul bede – mørkegrøn persilleolie – sauce Nage m ørred rogn og brunoise på selleri – tørret hybenrose
Mellemret
Stegt kammusling – Skummende hummerbisque – Karmeliseret Hokkaido græskar – syltet græskar – syltet perleløg – ristet boghvede – purløgsolie – blomster karse – tørret porre
Mellemret
Svampe ravioli – trøffel – brunet smør og soya – friteret salvie
Mellemret
Tatar af modnet okse – urte og sennepsvinaigrette – friteret boghvede kerner – emulsion på grillet kål – broken gel på ribs – Syltet trøffel – karse
Hovederet
Rosastegt oksemørbrad – karmeliseret gulerodspure – Signatur kroket – Confiteret kejserhat – palmekål – ribs – sauce borderlaise mættet med spice og urter – revet trøffel
Dessert
Tarte tatin ala Ps Gastro. Lavet med syrlige granny smith æbler, sprød butterdej, rosmarin og cremet vanilje is.
Pris 1699 kroner pr kuvert