Menuer
Prisen inkludere en kok til at lave og anrette maden og servere den, hvis arrangementet er over 15 personer inkluderes en tjener i prisen også. Derudover inkluderes tallerkener til at servere retterne på alt udstyr til at lave maden.
SIGNATUR 1
- Forret – Stegt pighvar
- Hovedret – Beef weelington
- Dessert – Mørdejstærte
Pris: 499,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Stegt pighvar – selleripure m. Brunet smør – saltbagt og smørstegt selleri – syltet røde perleløg – Muslinge fumé – tørret porre
Tilkøb baerii kaviar 99 ,-
Hovederet
Beef weelington – sprød pommes Anna – græskar pure – stegte spæde kål – syltet tyttebær – sauce borderlaise m. Røget Marv
Tilkøb trøffel 55 ,-
Dessert
Mørdejstærte – lemon curd m. vanilje – hvid chokolade ganash – Hengemte hindbær – Creme chantilly – tørret hindbær
500 kroner per kuvert
SIGNATUR 2
- Forret – Stegt Kammusling & Skummende Hummerbisque
- Forret – Tatar af modnet okse
- Hovedret – Oksemørbrad fra uruguay
- Dessert – Chokolade kage.
Pris: 699,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Stegt kammusling – Intens hummerbisque – Klorofyl – Bagt gulerød – Mix af på blomkål, ristet hasselnødder, brunet smør og purløg
Tilkøb Baerii Kaviar 99,-
Mellemret
Rørt tatar ala Ps gastro – puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse
Tilkøb syltet vintertrøffel 29,-
Hovedret
Rosastegt oksemørbrad – Karameliseret blomkålspure – Signatur kroket – Confiteret kejserhat – Friteret Grønkål – Sauce borderlaise mættet med spice og urter
Tilkøb revet trøffel 69 ,-
Dessert
Tung chokolade kage – Mørk chokolade ganash – Hvid chokolade ganash – Syltet hindbær – Vanilje is – Tørret hindbær
749,- Pr Kuvert.
LILLE BRYLLUPS MENU 2024
- Forret – Intens Svampe Cremesuppe.
- Hovedret – Flapmeat fra uruguay.
- Dessert – Fortolket Gammeldags æble kage
Pris: 399,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Intens Svampe Cremesuppe – syltede og smør stegte skovsvampe – ristet boghvede kerner – purløgsolie – Hakket purløg
Serveres med knuste kartofler med massere af smør og urter
Hovedret
Flapmeat fra Uruguay – pure på karmeliseret græskar – ragout lavet på svampe, friske majs, timian, smør, sprød venetreche bacon – serveres med rødvinssauce
Dessert
Karmelisseret Æble kompot – syltet Granny Smith æble – crumble på hvid chokolade – Dulce leche – vanilje creme – citrus urt
BRYLLUP 2
- Forret – Grillet hvide asparges & Hummer bisque
- Forret – Grillet brioche & Jordskok
- Hovedret – Bavette ala Ps gastro
- Dessert – Fromage på Passion og vanilje
Pris: 599 ,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Grillet hvide asparges – Crumble på ventreche bacon – ramsløgsolie – Intens hummerbisque – Ramsløg skud
Tilkøb Baerii Kaviar 99,-
Mellemret
Grillet og Udstukket Hjemme bagt brioche – karameliseret jordskokke pure mættet med smør og kyllingefond – Jordskokke chips – revet gammel knas – revet trøffel ved bordet
Tilkøb syltet trøffel 29 ,-
Hovedret
Bavette fra urugauy – Karameliseret gulerodspure – Braiseret gulerod – friteret kartoffel – beer battered Kejshat – Syltet selleri – Sauce gastrique
Tilkøb revet trøffel 69 ,-
Dessert
Passionfrugt/vanilje fromage – intens BG på passionfrugt – mørk chokolade ganash – krystalliseret hvid chokolade – passion frugt sorbet – skovsyre
Bryllups menu Ekstra
- Forret – Braiseret Pulpo & Friteret kylling
- Hovedret – Rib eye & rødvin sauce monteret m. røget marv
- Dessert – Mazarin kage og vanilje is
Pris: 499,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Pulpo braiseret m salvie og hvidløg, glaseret i Kyllinge glace – kylling Kroket – friteret salvie – Svampe skum
Hovederet
Rib eye – Pure på saltbagte jordskokker – Confiteret kejserhat – Kartoffel kroket m brunetsmør – rødvinssauce monteret med Røget marv – persille olie – syltet sennepskorn – kørvel
Dessert
Mazarin kage – Christians havner knas – saltet karamel sauce – tørret marengs – vanilje is – hindbær støv
499,- pr kuvert
Stor social dining menu
- Forret serveringer:
- Flamberet jomfruhummer, Stegt Torsk, Rimmet Kammusling, Pulpo
- Hovedret serveringer:
- Oksemørbrad, confiteret unghane, Pommes anna, Braiseret skalotteløg, Grillet Hjerte salat
- Dessert: Braiseret ananas
Pris: 999,- pr. kuvert
Se menu
Første serveringer
Kuvert brød m. pisket smør m. kærnemælk
Flamberet jomfruhummer – Karameliseret blomkålspure – brunet smør og soya – syltet shitake svampe – blæk tuill
Stegt torsk – Saltbagt selleri – syltet perleløg – muslinge fume skilt m grøn olie
Rimmet kammusling – saltet ørredrogn – rå syltet agurk – broken gel på brændte lime – dild
Pulpo – hønse sauce – kyllinge kroket – svampe skum – friteret salvie
Anden serveringer
Oksemørbrad – rødvinssauce monteret m. syltet sennepskorn og purløg
Confiteret unghane – Ramsløgs emulsion
Sprød pommes anna m. revet trøffel og urte smør.
Braiseret skalotteløg – kyllinge jus – citron timian
Grillet hjerte salat – comte 24 – ristet hassel nød – røget marv
Confiteret og smør stegte kejser hatte m. brunet smør og purløg
Dessert servering
Braiseret ananas – brændt hvid chokolade – broken gel på lime – karameliseret kokos sorbet
999 ,- Pr kuvert
Den Lille Social Dining Menu
- Denne Menu Indeholder en masse forskellige anretninger som bliver serveret i 3 omgange som family style. Menuen indeholder klasse råvarer som er blevet tilberedt med kærlighed.
Pris: 625 ,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Surdejsbrød og pisket smør
Rimmet og Flamberet laks m. Muslinge fume, ørredrogn, syltet selleri og aromatiske urter.
Rørt tatar ala Ps gastro – puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse
Svampe ravioli m ost og trøffel – brunet smør og soya – syltet shitake – friteret salvie
Hovederet
Grillet Okse Teres Major fra uruguay Rødvin sauce mættet med syltet sennepskorn og hakket urter.
Udbenet og confiteret Velfærdskylling m kold bearnaisecreme
Sprøde kroketter på confiteret kartoffel m timian og vesterhavsost
Grillet broccoli m citron og olivenolie
Møre gulerødder m. gulerodscreme og friteret kål
Hjerte salat m. sprød brioche, modnet parmasan og cæsar mayonnaise
Dessert
Tærte – lemoncurd – syltede hindbær – tuill – tørret hindbær
625,- per kuvert
Den store Social Dining menu.
- Denne Menu Indeholder en masse forskellige anretninger som bliver serveret i 3 omgange som family style. Menuen indeholder klasse råvarer som er blevet tilberedt med kærlighed.
Pris: 799,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Surdejsbrød og pisket smør m. tørrede urter
Flamberet jomfruhummer – intens svampe sauce – friteret kål
Rimmet og Flamberet laks m. Muslinge fume, ørredrogn, syltet selleri og aromatiske urter.
Rørt tatar ala Ps gastro – puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse
Svampe ravioli m ost og trøffel – brunet smør og soya – syltet shitake – friteret salvie
Hovederet
Grillet Okse Teres Major fra uruguay Rødvin sauce mættet med syltet sennepskorn og hakket urter.
Udbenet og confiteret Velfærdskylling m kold bearnaisecreme
Sprøde kroketter på confiteret kartoffel m timian og vesterhavsost
Grillet broccoli m citron og olivenolie
Møre gulerødder m. gulerodscreme og friteret kål
Hjerte salat m. sprød brioche, modnet parmasan og cæsar mayonnaise
DESSERT
Tærte – lemoncurd – syltede hindbær – tuill – tørret hindbær
799,- per kuvert
Eksklusiv social dining menu
- Forret serveringer: Taskekrabbe m. caviar, Flamberet jomfruhummer, Wagyu tatar, svampe ravioli
- Hovedret serveringer – Iberico presa, wagyu rib eye, truffle mash, franske asparges, grillet hjerte salat
- Dessert –Lemoncurd – citron maregns – kærnemælksorbert – citron timian
Pris: 1299,- pr. kuvert
Se menu
Forret
Syltet glaskål – taske krabbe – ørredrogn – muslinge fume
Grillet jomfru hummer – brændt tomat – Hummer bisque
Wagyu tatar – Miso mayonnaise – brændte ærter – purløg
Svampe ravioli – brunet smør, soya, ingefær, lime, smørstegte svampe og escargot – friteret salvie
Hovederet
Iberico presa m. Kylinge jus
Ribeye m. Rødvin sauce mættet med syltet sennepskorn og hakket urter
Mash potatoes 50/50 m. revet trøffel
Grønne asparges m. syltet dild olie og ramsløgs blomster
Grillet og braiseret porre m. Hønse blanquette og ristet boghvede
Braiseret skalotteløg – kyllinge jus – citron timian
Grillet hjerte salat – comte 24 – ristet hassel nød – røget marv
Dessert
Lemoncurd – citron maregns – kærnemælksorbert – citron timian
1299,- Pr Kuvert.
Ps Gastro Bomben
- Prøv vores eksklusive 9 retters menu
Pris: 1699,- pr. kuvert
Se menu
9 retter
Forret
BelugaVodka & Baerii Kaviar
Mellemret
Osciestra Kaviar – Taskekrabbe – Syltet Glaskål – Røget emulsion – Sprøde flager – sauce på musling, klorofyl og fløde
Mellemret
Smør porcheret Hummer – Let syltet shitake svampe – sauteret kål – syltet tyttebær – brunet smør sauce m. ingefær, lime og soya
Mellemret
Stegt Pighvar – Saltet Ørredrogn – Saltbagt selleri – Perleløg – Grøn olie – Muslinge Fumé
Mellemret
Stegt kammusling – Intens Hummerbisque – klorofyl – bagt gulerød – Mix af Rå blomkål, ristet hasselnødder, brunet smør og purløg
Mellemret
Svampe ravioli – trøffel – Intens svampeskum – friteret salvie
Mellemret
Rørt tatar ala Ps gastro – puffet kartoffel vendt i porre aske – tomat Mayonnaise – høost – karse
Hovederet
Rosastegt oksemørbrad – Karameliseret blomkålspure – Signatur kroket – Confiteret kejserhat – Friteret Grønkål – sauce borderlaise mættet med spice og urter
Dessert
Tung chokolade kage – mørk chokolade ganash – hvid chokolade ganash – syltet hindbær – vanilje is – tørret hindbær
Pris 1699 kroner pr kuvert