Vores menu

Opdag vores autentiske og sæsonbetonede menuer hos PS Gastro! Vi bruger kun de bedste råvarer fra lokale producenter for at tilbyde dig autentiske smagsoplevelser. Kig forbi vores hjemmeside og udforsk vores forskellige menuer. Vi garanterer en uforglemmelig oplevelse for dine smagsløg!

Menuer

Prisen inkludere en kok til at lave og anrette maden og servere den, hvis arrangementet er over 15 personer inkluderes en tjener i prisen også. Derudover inkluderes tallerkener til at servere retterne på alt udstyr til at lave maden.

null

Bryllup

null

Konfirmation

null

Jubilæumsfest

null

Dimissionsfest

null

Polterabend

null

Fødselsdag

null

Barnedåb

SIGNATUR 1

  • Forret – Stegt pighvar
  • Hovedret – Beef weelington
  • Dessert – Mørdejstærte

Pris: 499,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Stegt pighvar – selleripure m. Brunet smør – saltbagt og smørstegt selleri – syltet røde perleløg – Muslinge fumé – tørret porre

Tilkøb  baerii kaviar 99 ,-

Hovederet

Beef weelington – sprød pommes Anna – græskar pure – stegte spæde kål – syltet tyttebær – sauce borderlaise m. Røget Marv

Tilkøb trøffel 55 ,-

Dessert

Mørdejstærte – lemon curd m. vanilje – hvid chokolade ganash – Hengemte hindbær – Creme chantilly – tørret hindbær

500 kroner per kuvert

SIGNATUR 2

  • Forret – Stegt Kammusling & Skummende Hummerbisque
  • Forret – Tatar af modnet okse
  • Hovedret – Oksemørbrad fra uruguay
  • Dessert – Fortolket Tarte Tatin.

Pris: 699,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Stegt kammusling – Skummende hummerbisque – Karmeliseret Hokkaido græskar – syltet græskar – syltet perleløg – ristet boghvede – purløgsolie – blomster karse – tørret porre

Tilkøb Baerii Kaviar 99,-

Mellemret

Rørt Tatar ala Ps Gastro – Puffet kartoffel vendt i porre aske – Estragon mayonnaise – syltet ribs – karse

Tilkøb syltet vintertrøffel 29,-

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad – karmeliseret gulerods pure – Signatur kroket – Confiteret kejserhat – palmekål – ribs – sauce borderlaise mættet med spice og urter

Tilkøb revet trøffel 69 ,-

Dessert

Tarte tatin ala Ps Gastro. Lavet med syrlige granny smith æbler, sprød butterdej, rosmarin og cremet vanilje is.

749,- Pr Kuvert.

LILLE BRYLLUPS MENU 2024

  • Forret –  Stegt Torsk
  • Hovedret – Den møreste og mest smagsfulde bavette fra urugauy
  • Dessert – Mazarin kage Ala Ps Gastro

Pris: 499,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Stegt Torsk – Pure på karmelisseret blomkål – syltet blomkål – purløgsolie – ørredrogn – Ps Gastro’s Hummerbisque

Tilkøb Baerri Kaviar 99,-

Hovedret

Den møreste og mest smagsfulde bavette fra urugauy – Porre pure – Braiseret porre – sprød grønkål – tyttebær – sauce borderlaise mættet med spice og urter

Tilkøb revet trøffel 69,-

Dessert

Mazarin kage – Christians havner knas – saltet karamel sauce – syltet hindbær – vanilje is – hindbær støv

499 ,- Pr kuvert

BRYLLUP 2

  • Forret – Rimmet og Flamberet Laks
  • Forret – Duroc Grise bryst
  • Hovedret – Striploin Fra uruguay
  • Dessert – Fromage på appelsin og vanilje

Pris:  699 ,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Rimmet og flamberet laks – urtemayonnaise – syltet æble – syltet agurk – brokengel på syltet citron – sprød hørfrø tuill – dild – karse – tørret porre

Tilkøb Baerii Kaviar 99,-

Mellemret

DuRoc Grise bryst confiteret og stegt sprød og penslet Ps gastro bbq – karmeliseret butternut i lag – puffet spæk – syltet og glaseret rødbede – cremet grise blanquette sauce – tallerken smækker

Tilkøb syltet trøffel 29 ,-

Hovedret

Striploin fra uruguay – karmeliseret selleri pure – saltbagt selleri – syltet selleri – sauce borderlaise mættet med spice og urter

Tilkøb revet trøffel 69 ,-

Dessert

Fromage på appelsin og vanilje – appelsin sorbet – hvid chokolade ganash – krystalliseret hvid chokolade – syltet appelsin fileter – tørret hindbær – skovsyre

KONFIRMATION 1

  • Forret – Stegt rødfisk
  • Hovedret – Grillet teres major fra uruguay
  • Dessert – Æble tærte Ala Ps Gastro

Pris: 299,- pr. kuvert ( Min. 30 kuverter)

Se menu

Forret

Stegt rødfisk – ragout lavet på grønne bønner, salvie, brunet smør og ventreche bacon – saltet citron – røget blanquette sauce

Tilkøb Baerii Kaviar 99,-

Hovederet

Teres Major fra urugauy – Karmelisseret løg pure – Braiseret skalotteløg – syltet perleløg – purløgsolie – tyttebær – blomster karse – gastrique sauce

Dessert

Mørdejstærte – Karmeliseret æblekompot – syltet æble bånd – brokengel ribs – krystalliseret hvid chokolade – Hvid chokolade ganash – vanilje is – verbena

449,- pr kuvert

KONFIRMATIONS MENU 2

  • Forret – Stegt Kammusling
  • Mellem ret – Ravioli m svampe og trøffel
  • Hovedret- Flat iron fra urugauy
  • Intens Chokolade kage

Pris: 699,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Stegt Kammusling – syltet tapioka perler – koral tuill – Hummerbisque – Aromatiske urter

Tilkøb Baerri Kaviar 99,-

Mellemret

Ravioli m svampe og trøffel – sauce på brunet smør, soya, ingefær, lime mættet med svampe duxell og fint hakket purløg – friteret salvie

Tilkøb Revet trøffel 69,-

Hovedret

Flat iron fra urugauy – Pure på græskar og urter – kroket på græskar og modnet ost – ragout lavet på svampe, ærter og sprød bacon – sauce gastrique

Dessert

Intens Chokolade kage – Konditor creme – Ganash på hvid chokolade – mørk chokolade ganash – syltet hindbær – skov syre

699 ,- Pr kuvert

Den Lille Social Dining Menu

  • Denne Menu Indeholder en masse forskellige anretninger som bliver serveret i 3 omgange som family style. Menuen indeholder klasse råvarer som er blevet tilberedt med kærlighed.

Pris: 625 ,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Surdejsbrød og Pisket smør

Rimmet og Flamberet laks m. Muslinge fume, ørredrogn, syltet selleri og aromatiske urter.

Tatar af krogmodnet okse vendt i grovsennep vinaigrette, friteret boghvede kerner, purløgsmayonnaise og karse.

Svampe Ravioli m. Brunet smør og soya sauce mættet med syltet shitake svampe toppes med parmasan og friteret salvie.

Hovederet

Grillet teres major m sauce borderlaise mættet med urter.

Udbenet confiteret kylling m kold bearnaise creme.

Sprøde kartoffel kroketter.

Saltbagt og karmeliseret selleri m. Brunet smør vinaigrette.

Braiseret gulerødder m urteolie og sprødt.

Grillet broccolini m. Parmesan og citron.

Cæsar inspireret salat.

Dessert 

Tærte – lemoncurd – syltede hindbær – tuill – Vanilje creme – tørret hindbær

625,- per kuvert

Den store Social Dining menu.

  • Denne Menu Indeholder en masse forskellige anretninger som bliver serveret i 3 omgange som family style. Menuen indeholder klasse råvarer som er blevet tilberedt med kærlighed.

Pris: 799,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Surdejsbrød og pisket smør m. tørrede urter

Grillet jomfruhummer m urtesmør og grillet citron

Rimmet og Flamberet laks m. Muslinge fume, ørredrogn, syltet selleri og aromatiske urter.

Tatar af krogmodnet okse vendt i grovsennep vinaigrette, friteret boghvede kerner, purløgsmayonnaise og karse

Svampe Ravioli m. Brunet smør og soya sauce mættet med syltet shitake svampe toppes med parmasan og friteret salvie

Hovederet 

Grillet teres major m sauce borderlaise mættet med urter

Udbenet confiteret kylling m kold bearnaise creme

Sprøde kartoffel kroketter

Saltbagt og karmeliseret selleri m. Brunet smør vinaigrette

Braiseret gulerødder m urteolie og sprødt

Grillet broccolini m. Parmesan og citron

Cæsar inspireret salat

DESSERT

Tærte – lemoncurd – syltede hindbær – tuill – tørret hindbær

Tarte tatin ala Ps Gastro. Lavet med syrlige granny smith æbler, sprød butterdej, rosmarin og cremet vanilje is.

799,-  per kuvert

Den store menu.

  • Forret – Hummer Hale & Tiger Lee
  • Mellemret – Pighvar & Sauce Nage
  • Mellemret – Stegt Kammusling & Hummerbisque
  • Mellemret – Rørt tatar Ala Ps Gastro
  • Hovedret – Oksemørbrad fra urugauy
  • Dessert – Fortolket Tarte Tatin.

Pris: 1299,- pr. kuvert

Se menu

Forret

Hummer hale penslet med fermenteret hvidløg – karmeliseret fennikel pure –  sauteret kål skud – syltede skov svampe – tytte bær – Tiger Lee sauce – rød amarant

Mellemret

Pighvar – pure på selleri m. Brunet smør – glaseret gul bede – mørkegrøn persilleolie –  sauce Nage m ørred rogn og brunoise på selleri – tørret hybenrose

Mellemret

Stegt kammusling – Skummende hummerbisque – Karmeliseret Hokkaido græskar – syltet græskar – syltet perleløg – ristet boghvede – purløgsolie – blomster karse – tørret porre

Mellemret

Tatar af modnet okse – urte og sennepsvinaigrette – friteret boghvede kerner – emulsion på grillet kål – broken gel på ribs – Karse

Hovederet

Rosastegt oksemørbrad –  karmeliseret gulerods Signatur kroket – Confiteret kejserhat – palmekål – ribs – sauce borderlaise mættet med spice og urter – revet trøffel

Dessert

Tarte tatin ala Ps Gastro. Lavet med syrlige granny smith æbler, sprød butterdej, rosmarin og cremet vanilje is.

 

1299,- Pr Kuvert.

Ps Gastro Helt store menu

  • Prøv vores eksklusive 9 retters menu

Pris: 1699,- pr. kuvert

Se menu

9 retter

Forret

BelugaVodka & Baerii Kaviar

Mellemret

Osciestra Kaviar – Taskekrabbe – Syltet Glaskål – Røget emulsion – Sprøde flager – sauce på musling, klorofyl og fløde

Mellemret

Hummer hale penslet med fermenteret hvidløg – karmeliseret fennikel pure –  sauteret kål skud – syltede skov svampe – tytte bær – Tiger Lee sauce – rød amarant

Mellemret

Pighvar – pure på selleri m. Brunet smør – glaseret gul bede – mørkegrøn persilleolie –  sauce Nage m ørred rogn og brunoise på selleri – tørret hybenrose

Mellemret

Stegt kammusling – Skummende hummerbisque – Karmeliseret Hokkaido græskar – syltet græskar – syltet perleløg – ristet boghvede – purløgsolie – blomster karse – tørret porre

Mellemret

Svampe ravioli – trøffel – brunet smør og soya – friteret salvie

Mellemret

Tatar af modnet okse – urte og sennepsvinaigrette – friteret boghvede kerner – emulsion på grillet kål – broken gel på ribs – Syltet trøffel – karse

Hovederet

Rosastegt oksemørbrad –  karmeliseret gulerodspure – Signatur kroket – Confiteret kejserhat – palmekål – ribs – sauce borderlaise mættet med spice og urter – revet trøffel

Dessert

Tarte tatin ala Ps Gastro. Lavet med syrlige granny smith æbler, sprød butterdej, rosmarin og cremet vanilje is.

Pris 1699 kroner pr kuvert

Tilkøb til menuerne

Gastro brød Og pisket smør med kærnemælk, lime og flagesalt – 35 kroner pr kuvert

Vaniljeis – caviar – mandel olie – 155,-

Oste servering – 130,-

5 g caviar tilføj til en ret – 120,-

Trøffel tilføj til en ret – 100,-

Surdejsbrød og pisket smør – 35,-

Vinmenu ( indeholder 4 glas) – 299,-

Caviar m blinis, creme fraiche og rødløg 10 g pr mand – 349,-

Velkomst eller afslutning drink. GT / Moijto – 89,-

Petit fours 3 styks – 120,-

Tilkøb af trøffel til en enkelt ret – 55,-

Alle menuer indeholder:

Udvalg af 3 snacks.

Bestil nu